Lidový běh pro všechny

Běžecká organizace Příčovy

Příčovy 1
26401 Sedlčany

ivet.pokorna(zavináč)gmail.com

Anketa

Příčovský kros 8.9.2013 – kdo získá letos originální kovanou putovní trofej?

02.09.2013 12:54

Milé čtenářky a čtenáři, běžci a běžkyně všech úrovní a kategorií.

Pídíte se po příjemném běžeckém závodě v nejbližším okolí? Rádi byste si zazávodili, ale 10km závod Vás ještě děsí? Nesnášíte běh civilizací a asfaltem? Nechcete se tísnit v tisíci hlavém davu? Běh po rovině Vás vyloženě nudí? Chcete běžet závod, ale nemáte kam dát děti?

Zúčastněte se oblíbeného lidového běhu – Příčovského krosu. Letošní ročník je pátý, tedy jubilejní, a odehraje se tradičně v neděli dopoledne (8.9. od 10 hodin).  Zůstáváme věrni osvědčené trase, která vede z obce Příčovy k místnímu lomu a dále polní cestou až k břehům rybníka Musíka. Pokračuje pak podél Musíka k zastrčené střelnici a doslova vrcholí výběhem ke kapličce „Na zlatě“, pak už následuje zasloužený seběh do vsi a adrenalinová cílová rovinka od obecního úřadu ke krámu. Celá tato trasa má cca 4,7 km a ti nejlepší ji dávají i pod 18 minut. Tím se ale neděste, běhu se mohou účastnit všichni bez ohledu na aktuální kondici či věk. Vítané jsou i děti, pro které je připravena kategorie do 15 let věku.

Věříme, že se zúčastníte v hojném počtu a přispějete i k propagaci běhu a běhání jako takového ve svém okolí. Těšíme se i na bosé a psí účastníky. A možná přijde i starosta…